Strategisk marknadsföring Mölndal, Lindome och Kållered

För att säkerställa lönsam investering av en total marknadsföringsbudget krävs ett helhetstänk. Våra digitala strateger arbetar fram en tydlig plan, specifikt utformad per organisation. Som helhetsleverantör optimerar vi sedan kampanjer som når bästa tänkbara resultat. Vi är specialister på datadriven kommunikation och projektleder alla delar från start till mål. Trygghet och kunskap.

Kontakta oss för offert Läs mer

Rätt strategi – rätt förutsättningar

Genom att analysera data utifrån tusentals företag kan vi lägga fram en optimal strategi för just er – oavsett budget.

Inkluderar er strategi olika kanalval som t.ex. Snapchat, Youtube, Google eller Facebook, har vi en expert för varje enskild kanal.

Analys

Vi rekommenderar alltid att göra en analys av hur ert företag ska nå olika mål och vem er kund faktiskt är. Detta gör att vägen till målet blir mer tydligt och att det blir lättare att fatta affärsnyttiga beslut.

Workshops

Kunskap inom digital marknadsföring är en färskvara och det är svårt att hålla sig uppdaterad på det som händer i branschen, vare sig det handlar om nyheter på social medier eller uppdateringar på sökmotorer. Att få kännedom kring algoritmernas funktion kan vara avgörande för hur ert varumärke exponeras.

Programmatisk annnonsering

Med vår nätverksannonsering kan du få ännu större räckvidd för dina digitala annonser. Du kan välja att nå specifika målgrupper och geografiska områden som ligger utanför ett specifikt upptagningsområde. Exempelvis kan du välja att nå sportintresserade män bosatta i Stockholm i åldrarna 25-45 med en viss inkomst – även på sajter som inte ingår i Stampengruppen