Annonsering i sociala medier

Genom annonsering i sociala medier ser vi till att ditt företag når ut med sitt budskap till rätt målgrupp. Allt du behöver göra är att berätta vilken kanal du vill annonsera i och vilken målgrupp du är intresserad av att nå. För att ditt företag ska få bästa möjliga resultat så kommer våra Campaign managers sedan att hjälpa dig att utveckla din plan samt optimera dina kampanjer under resans gång. I baspaketet ingår det två kampanjer, och du kan löpande bygga på med fler kampanjer efter det.Vill du nå ut ännu bredare samt fånga upp besökare som redan visat intresse för din sida? Utöka då din trafikbudget med en boost eller en retargetingkampanj.

Kontakta oss för offert Läs mer
Grafik som visar Instagram-annonsering

Facebook & Instagram

Se till att synas på plattformar där din målgrupp redan befinner sig. Annonsering på Facebook och Instagram är ett kostnadseffektivt sätt att stärka ett varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Youtube

Annonsera i världens näst största sökmotor som videoannons/pre-roll med en engagerande film. Låt någon av våra experter hjälpa dig med att välja format och optimera.

LinkedIn

Nå ut till en professionell målgrupp med hjälp av LinkedIn. En smidig plattform för bland annat företagsaffärer och rekryteringsannonsering.

Baspaket

9 900 kr

I paketet ingår:

  • 2 kampanjer
  • 5 000 kr i trafik
  • Analys
  • Målgruppssegmentering
  • Strategi
  • Kampanjrådgivning
  • Redigering alt. skapande av text
  • Optimering av kampanjer
  • Lättöverskådlig slutrapport efter varje kampanj

Uppstartskostnad: 3 000kr (engångskostnad för installation av pixlar och koppling av konton)Bokning av kampanj skall ske 10 arbetsdagar innan kampanjstart.

Tillägg

9 900 kr

Utöka din trafikbudget

Traffic Boost: Valfri summaNå ut till fler genom att öka trafikbudgeten för din kampanj! Med en större budget kan vi optimera kampanjerna ytterligare och nå ut till en ännu större målgrupp. Vi tar 30% av kostnaden för vidare optimering av kampanjen.

Nå personer som redan visat intresse för din annons!

Retargeting: 1 000krFör att få ut det mesta av dina kampanjer rekommenderar vi att göra en retargeting. Detta innebär att vi gör en annons som enbart riktar sig till de användare som redan har interagerat med din annons/ besökt din hemsida. Vi omvandlar din befintliga annons för att passa ändamålet. Trafikkostnaden för retargeting dras från din trafikbudget.

Lägg till fler kampanjer

Extra kampanj: 5 000kr, inklusive 2 500 kr i trafikNär du köpt ett baspaket kan du löpande bygga på med fler kampanjer. I priset ingår 1 kampanj samt analys, målgruppssegmentering, strategi, kampanjrådgivning, textproduktion, optimering av kampanjer och slutrapport.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper er med att ta fram en långsiktig digital strategi som ger er bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler ni bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg.Är ni även intresserade av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper er självklart med hela er marknadsföringsplan!